Σαντορίνη

santorini makarios beach hotel kamari greece

Η Σαντορίνη είναι από τα πιο φημισμένα και όμορφα νησιά του κόσμου. Η μοναδική καλντέρα, η πλούσια ιστορία, οι γεμάτες γεύσεις, τα μνημεία, οι ηφαιστειακές παραλίες, το ηλιοβασίλεμα και, πάνω απ' όλα, η γαλήνια αύρα του νησιού κάνουν τη Σαντορίνη ένα νησί που θα σας συναρπάσει με την ομορφιά και την ατμόσφαιρά του. Ας ανακαλύψουμε μαζί όσα κάνουν τη Σαντορίνη τόσο μοναδική:

Η καλντέρα

Η ηφαιστειακή έκρηξη του 1600 π.Χ. διαμόρφωσε το νησί δημιουργώντας τη μοναδική αυτή καλντέρα. Μια βόλτα στα χωριά της καλντέρας, την πρωτεύουσα, τα Φηρά, το Φηροστεφάνι, το Ημεροβίγλι και την Οία, θα ξεδιπλώσει μπροστά στα μάτια σας την μοναδικότητα της Σαντορίνης. Να έχετε την κάμερά σας έτοιμη ανά πάσα στιγμή!

Οι παραλίες

Κόκκινες, άσπρες και μαύρες, οι ηφαιστειακές παραλίες της Σαντορίνης έχουν ασυνήθιστα χρώματα και κρυστάλλινα νερά. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για όσους προτιμούν τις οργανωμένες αλλά και τις πιο φυσικές ακτές. Το ξενοδοχείο Makarios βρίσκεται στο Καμάρι, μια παραλία που έχει βραβευτεί με 2 Γαλάζιες Σημαίες και είναι πολύ οργανωμένη με πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ. Ανακαλύψτε, επίσης, τον Περίβολο, την Περίσσα, την Κόκκινη Παραλία, τη Βλυχάδα και πολλές άλλες.

Τα χωριά

Η ενδοχώρα της Σαντορίνης είναι γεμάτη εκπλήξεις. Με την καθοδήγηση των ανθρώπων του ξενοδοχείου, επισκεφτείτε τον Πύργο, το Εμπορείο, το Μεγαλοχώρι και τη γειτονική Μέσα Γωνιά. Και φυσικά, μην παραλείψετε να κάνετε βόλτα στον παραθαλάσσιο πεζόδρομο του Καμαρίου.

Τα προϊόντα

Στο ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης φυτρώνουν τα πιο μοναδικά προϊόντα με πλούσια, γεμάτη γεύση. Δοκιμάστε τη φάβα, τα τοματάκια, την κάπαρη, τις λευκές μελιτζάνες και, φυσικά,  μαγευτικά κρασιά, όπως το Vinsanto. Τα προϊόντα και τα κρασιά της Σαντορίνης είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και στο πακέτο all- inclusive του ξενοδοχείου Makarios.